STORIA GO! 3 aso Leerwerkboek (incl. tijdlijn)

Geschiedenis voor het derde jaar van het aso in het gemeenschapsonderwijs.

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 21,60 Incl. BTW
Details

Geef je les in het GO!, dan maak je van de les geschiedenis een spannende expeditie in het verleden met STORIA GO!. Een grondige aanpassing van het succesvolle STORIA live-concept aan het nieuwe leerplan 2010 (GO!) staat garant voor een aantrekkelijk leerwerkschrift dat zich uitstekend leent voor een dynamische en boeiende aanpak.

Dankzij afwisselende werkvormen betrek je jouw leerlingen nóg actiever bij de les, zodat je altijd hun volle aandacht hebt. Inhoudelijk is dit leerwerkschrift helemaal up-to-date met de meest recente wetenschappelijke inzichten. In STORIA GO! wordt dezelfde didactische aanpak gehanteerd als het succesvolle concept van STORIA live. In het leerwerkboek ervaar je een waaier van activerende werkvormen: onderzoek van gevarieerd bronnenmateriaal, rollenspel, hoekenwerk...

Bovendien is er oog voor taalbeleid en aandacht voor verschillende leerstijlen. STORIA GO! hanteert afwisseling als basisprincipe en biedt een ruim ICT-aanbod aan. Inclusief tijdlijn.

Specificaties
Artikelnummer 548381
ISBN 978-90-306-6501-4
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Geschiedenis
Merk STORIA
Leerjaren Leerjaar 3
Methode STORIA GO!