STORIA HD classic 4 D (DG - D/A) Comfort PLUS Pack


  • Dit artikel is tijdelijk niet beschikbaar. Je kan de Paper Pack en Comfort Pack voor STORIA CLASSIC HD 4 D DG D/A wel apart bestellen.

  • Deze digitale licentie geeft 1 schooljaar toegang voor het hele leerkrachtenteam. De licentie wordt jaarlijks automatisch vernieuwd bij het begin van het schooljaar.

  • Papieren versie van de handleiding. Wil je meerdere papieren versies van de handleidingen? Neem hiervoor contact op met onze klantendienst.

  • Licentie met toegang tot het digitaal leerplatform diddit voor leerkrachten.

Beschikbaarheid: In voorbereiding > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
Meld nu aan als leerkracht om dit artikel te bestellen.
1 x STORIA HD classic 4 D (DG - D/A) Paper Pack  
1 x STORIA HD classic 4 D (DG - D/A) Comfort Pack  
Meld nu aan als leerkracht om dit artikel te bestellen.
Details

Met het Comfort PLUS Pack ontvang je de papieren handleiding. Daarnaast ontvang je ook een digitale licentie voor het onlineleerplatform diddit. Diddit biedt alles in één digitaal platform. Al het lesmateriaal, het bordboek, de filmpjes en leuke extra’s vind je op één plek. Diddit ondersteunt je voor, tijdens en na het lesgeven. Zo krijg je als leerkracht meer mogelijkheden om efficiënt in te spelen op de noden van je klas.

Bij het gebruik van diddit voor een reeks heb je toegang tot de verschillende functionaliteiten. Die kan je terugvinden bij elk boek dat je hebt geactiveerd in diddit: Bordboek, Lesmateriaal, Evalueren, Opdrachten, Resultaten en Oefenen. Deze licentie geeft 1 schooljaar toegang voor het hele leerkrachtenteam. De online licentie voor diddit wordt jaarlijks automatisch vernieuwd bij het begin van het schooljaar. Wil je meerdere papieren versies van de handleidingen? Neem hiervoor contact op met onze klantendienst.

Specificaties
Artikelnummer 601313
ISBN 978-94-641-7669-8
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype D& D/A
Voorraad In voorbereiding
Vak Geschiedenis
Merk STORIA
Leerjaren Leerjaar 4
Methode STORIA HD classic

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?