STORIA classic 3 tso Werkschrift

Geschiedenis voor het derde jaar van het tso.

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 12,11 Incl. BTW
Details

STORIA classic voor het derde jaar tso biedt de combinatie van leerboeken en werkschriften voor het vak geschiedenis, waarmee de leerkracht eigen accenten kan leggen. Het werkschrift werd conform de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderzoek geschreven. STORIA classic zorgt met een heldere lay-out en structuur voor een duidelijke situering van de lessen en biedt bij elke lestekst vaste ankerpunten. Het werkschrift focust meer dan ooit op een brede waaier van unieke bronnen en heldere lesteksten.

Voor de tweede graad van STORIA classic hebben we ontdekplaten ontwikkeld, om je leerlingen vooraf de leerstof te laten ontdekken of om je lessen in de klas een krachtige beeldrijke uitbreiding te geven. Laat je op sleeptouw nemen door straffe animaties, boeiende reconstructies en leuke wetenswaardigheden.

Specificaties
Artikelnummer 560689
ISBN 978-90-306-6953-1
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype tso
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Geschiedenis
Merk STORIA
Leerjaren Leerjaar 3
Methode STORIA classic