StapSteen 4 Leerwerkboek

> Afwisselende reeks godsdienst voor het vierde jaar in het bso, inclusief diddit.


> Klik hier en bekijk de inhoudsopgave


> Klik hier en bekijk enkele voorbeeldpagina's

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 21,25 Incl. BTW
Details

StapSteen 4 is een origineel en doordacht leerwerkboek godsdienst voor het eerste jaar van de B-stroom. De creatieve en verfrissende aanpak van het vak godsdienst wordt gecombineerd met veel actieve en afwisselende werkvormen. Leerlingen worden op toegankelijke wijze betrokken bij soms moeilijke en uitdagende onderwerpen. De Bijbelse verhalen worden op een zinvolle manier gekoppeld aan existentiële vragen zodat de leerlingen een eigen levensbeschouwelijke visie ontwikkelen.

StapSteen 4 bevordert de interlevensbeschouwelijke dialoog en werkt vooral met beelden en metaforen in plaats van overladen teksten. De flexibele werkwijze van het leerwerkboek geeft de leerkracht de keuzevrijheid om zijn lessen in te delen.

Elk hoofdstuk van StapSteen 4 start met een 'Opstap', een beeld of filmfragment dat wordt verkend als introductie van het onderwerp. In 3 korte lessen wordt het onderwerp verder uitgediept met korte tekstfragmenten, veel beelden en gevarieerde opdrachten op maat van je leerlingen. Het deel 'Houvast' bevat telkens een opdracht waarbij de leerlingen de geziene leerstof van dat hoofdstuk toepassen. Op de laatste pagina, 'Mijn plek', verwerken de leerlingen de leerstof op een persoonlijke manier via een specifieke creatieve opdracht. De volgorde waarin je de hoofdstukken behandelt, bepaal je zelf.

Specificaties
Artikelnummer 563272
ISBN 978-90-306-7403-0
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype bso
Voorraad In voorraad
Vak Godsdienst
Merk StapSteen
Leerjaren Leerjaar 4
Methode StapSteen