Formule 1 - 3 Leerwerkboek


  • Leerwerkschrift voor het derde jaar wiskunde van de arbeidsmarktfinaliteit (incl. diddit)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 22,45 incl. btw
Details

Met Formule 1 beschik je over prettig gestructureerd materiaal dat is aangepast aan de doelgroep. De korte leerinhouden en actieve opbouw zorgen ervoor dat je leerlingen hun aandacht niet verliezen. We houden het gedoseerd, helder en krachtig.
De methode vertrekt vanuit een sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring zodat al je leerlingen mee zijn. Met Formule 1 zit geen enkele leerling zomaar te wachten. De regelmatige succeservaringen zorgen ervoor dat ze de moed niet verliezen. Bovendien bieden we heel wat extra materiaal aan om de leerstof herkenbaar en levensecht te maken voor je klas.
Formule 1 is een hybride methode, je beschikt m.a.w. over lesmateriaal op papier én digitaal op diddit. Zo ben je helemaal klaar voor wiskunde in de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit!

Specificaties
Artikelnummer 597525
ISBN 978-90-306-9962-0
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype A.
Voorraad In voorraad
Vak Wiskunde
Merk Formule 1
Leerjaren Leerjaar 3
Methode Formule 1

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?