Bestel voor 10 december 2020 om uw bestelling nog voor de kerstvakantie te ontvangen. Bestellingen geplaatst vanaf 11 december 2020 worden verstuurd vanaf 6 januari 2020. Bedankt voor uw begrip.


Pienter 2 Leerboek (KathOndVla)


Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

 • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
 • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
 • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
 • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 37,65 Incl. BTW
Details

Pienter is een duidelijke wiskundemethode voor de A-stroom, het aso en het tso, geschikt voor zowel theoretisch als praktisch georiënteerde leerlingen. Met Pienter beschik je over het ideale instrument om je lessen volgens je eigen inzicht in te vullen. Je maakt gebruik van ICT-toepassingen en oefeningen volgens de behoefte van je leerlingen, je hebt ruime keuzemogelijkheden voor differentiatie en legt een link met de realiteit wanneer jij dat wilt.
Kortom: Pienter is berekend op jouw aanpak en vult jouw expertise als wiskundeleerkracht perfect aan.

In het leerboek van Pienter 2 is een duidelijke structuur gecreëerd met aandacht voor leren leren. Je kan bij Pienter terecht voor een ruim aanbod aan oefeningen. De oefeningen en contexten sluiten aan bij de leefwereld van je leerlingen.

 • Klik hier en bekijk de inhoudstafel
 • Klik hier en bekijk enkele voorbeeldpagina's
 • Specificaties
  Artikelnummer 513325
  ISBN 978-90-306-5362-2
  Verschijningsvorm Leerboek
  Onderwijstype 1e graad
  Voorraad In voorraad
  Vak Wiskunde
  Merk Pienter
  Leerjaren Leerjaar 2
  Methode Pienter 1e graad