Competent - Een algemene didactiek in 101 lemma's

101 praktische lemma's alle tips en tricks om snel de juiste competenties te verwerven en op de hoogte te blijven van de laatste didactische vernieuwingen.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 46,19 Incl. BTW
Details

Als leraar of mentor moet u vandaag de dag alsmaar meer rollen vervullen. Je inhoudelijke expertise volstaat niet meer. Je moet ook weten hoe u fungeert als begeleider, opvoeder, lid van het schoolteam, lid van de onderwijsgemeenschap, partner van de ouders, partner van externen, cultuurparticipant, organisator, innovator en noem maar op. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Geen nood. Competent bied je in 101 praktische lemma's alle tips en tricks om snel de juiste competenties te verwerven en op de hoogte te blijven van de laatste didactische vernieuwingen. Een must voor iedereen die met onderwijs te maken heeft!

Specificaties
Artikelnummer 511490
ISBN 978-90-306-5191-8
Verschijningsvorm Handleiding
Onderwijstype alle onderwijstypes
Voorraad In voorraad
Vak Algemene didactiek
Merk Competent
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Didactiek