Smartkit voor verpleegkundigen

Petra Verluyten - Maria Deneire - Toon Quaghebeur - Hilde Rombauts

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 15,95 incl. btw
Details

Smartkit voor verpleegkundigen is een praktisch boekje dat in een verstaanbare taal de belangrijkste te verwerven professionele gedragscompetenties van de nieuwe verpleegkundige bundelt. Het boek, dat groeide uit de praktijk, is opgenomen door het hoger onderwijs als een waardevol didactisch instrument en wordt ondersteund door het beleid.

De smartkit wil de aangeleerde competenties van nieuwe verpleegkundigen vormgeven in de dagelijkse patiëntenzorg. Praktische tips, suggesties en aanzetten tot zelfevaluatie helpen de verpleegkundige elke dag opnieuw het beste uit zichzelf te halen.

In deze herwerkte editie voegen de auteurs, naast de domeinspecifieke leerresultaten van de opleiding bachelor in de verpleegkunde, ook de acht Europese competenties voor verpleegkunde toe, die sinds januari 2016 de Belgische competenties voor verpleegkunde vormen. Ook het thema ‘feedback in het leerproces’ komt specifiek aan bod.

Specificaties
Artikelnummer 573984
ISBN 978-90-455-5769-4
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI585
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Smartkit voor verpleegkundigen