Recht in mijn schoenen

Juridische adviesgroep NVKVV

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 34,40 Incl. BTW
Details

Kan en mag ik als verpleegkundige zelf beslissen om een onrustige patiënt te fixeren? Een patiënt loopt schade op door een verkeerd toegediende inspuiting. Wie is aansprakelijk en verantwoordelijk? Ik ben getuige van een verkeersongeval waarbij personen verwondingen opgelopen hebben. Ben ik verplicht hulp te bieden, ook al ben ik gehaast?

Recht in mijn schoenen biedt een antwoord op moreel-ethische en juridische vragen die verpleegkundigen zich in verschillende situaties stellen. Situatieomschrijvingen die ervaringsdeskundigen baseerden op de dagelijkse praktijk, loodsen de student verpleegkunde doorheen de wettelijke bepalingen die verband houden met het beroep en de beroepspraktijk. Elk thema schetst de wettelijke achtergrond waaraan de situatie wordt getoetst.

Deze nieuwe editie bevat zes nieuwe thema’s met prangende vragen. De inhoud is bovendien aangepast aan de gecoördineerde wet betreffende de uitoefening van de gezondheidszorgberoepen (2015).

Extra onlinemateriaal

  • oplossingen voor de docent
Specificaties
Artikelnummer 573980
ISBN 978-90-455-5717-5
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI585
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Recht in mijn schoenen