Praktisch registratie- en erfbelasting basisbeginselen 2023

Bart Chiau - Herman Cools - Eddy Debruyne

EEN NIEUWE EDITIE VERSCHIJNT IN AUGUSTUS 2024.
DEZE EDITIE IS VOORLOPIG NOG BESCHIKBAAR.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 32,20 incl. btw
Details

Praktisch registratie- en erfbelasting - basisbeginselen bevat de hoofdlijnen van de registratie- en erfbelasting die van toepassing zijn in het Vlaamse Gewest. Daarom is dit werk in eerste instantie geschikt voor opleidingen waar deze materie in een beperkt aantal lesuren aan bod komt. De auteurs focussen op de basisprincipes van registratie- en erfbelasting, zonder al te diep in te gaan op uitzonderingen. De regelgeving voor het Brusselse en/of het Waalse gewest wordt sporadisch aangehaald en aangeboden als onlinemateriaal.

Als ondersteuning voor het verwerken van de materie zijn achteraan in het boek twee schema's te vinden die beknopt enkele fundamentele principes uit het burgerlijk (erf)recht herhalen.

In de editie 2022 besteden de auteurs bijzondere aandacht aan de aanpassingen van de tarieven voor de enige eigen gezinswoning en het algemene tarief in Vlaanderen. Ook de afbouw van de meeneembaarheid wordt verwerkt in deze editie.

Specificaties
Artikelnummer 602817
ISBN 978-94-641-7771-8
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Recht
Merk Praktisch Recht
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Praktisch registratie- en erfbelasting

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof