Praktisch economisch recht 2023

Gerda Ghysels - Jan Roodhooft

DEZE EDITIE VERSCHIJNT IN AUGUSTUS 2023. UW BESTELLING WORDT DUS OP DAT MOMENT VERSTUURD.
DE VORIGE EDITIE IS VOORLOPIG OOK NOG BESCHIKBAAR.

Beschikbaarheid: In voorbereiding > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 31,95 incl. btw
Details

Praktisch economisch recht geeft een inleiding op de algemene en specifieke elementen van het economisch recht. De auteurs behandelen steeds de vigerende wetgeving tot op het moment van verschijning.

Dit boek heeft niet de pretentie de volledige wetgeving terzake in detail uiteen te zetten, maar wil vooral een praktijkboek zijn met concrete, praktische cases uit het domein. Dit boek bevat de verwijzingen naar de wetgeving.

  • Volledig aangepast aan het Wetboek van Economisch recht, het vernieuwde ondernemingsrecht en het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen;
  • voorbeelden, schema's en praktijkcasussen om de bestudeerde theorie in te oefenen of verder uit te diepen;
  • van dit boek verschijnt jaarlijks een herwerkte versie;
  • tussentijdse belangrijke, relevante wijzigingen in de wetgeving worden digitaal aangereikt via mijnstudiemateriaal.be;
  • modeldocumenten, extra documentatie en nuttige links die het geheel nog meer toegankelijk maken voor een praktische benadering van de materie (via mijnstudiemateriaal.be).

In de herziene editie deden de auteurs onder meer aanpassingen in functie van de wijzigingen in de wetgeving, met bijzondere aandacht voor de bijkomende bescherming van de consument door omzetting van Europese richtlijnen met betrekking tot het garantierecht en de bewijslast bij wettelijke garantie, de regels rond referteprijzen bij solden en de bijkomende bescherming inzake oneerlijke handelspraktijken.

Specificaties
Artikelnummer 602828
ISBN 978-94-641-7781-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorbereiding
Vak Recht
Merk Praktisch Recht
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Praktisch handels- en economisch recht

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?