Pionier 4 Leerwerkboek

Leerwerkboek voor geschiedenis in het vierde jaar van het aso

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 22,20 incl. btw
Details

Pionier speelt een voortrekkersrol sinds de nieuwe leerplannen. Het is de eerste methode die de leerlingen aan het werk zet met probleemstellingen en via gevarieerd bronnenmateriaal tot inzicht laat komen in de geschiedenis.

Elk hoofdstuk vertrekt vanuit een probleemstelling, een belangrijke onderzoeksvraag. Aan de hand van bronnenonderzoek en denkwerk proberen de leerlingen een antwoord te vinden op de onderzoeksvraag. Regelmatig wordt er stilgestaan bij een Actua (vergelijken van middeleeuwse en hedendaagse zaken) of behandelen de leerlingen een rubriek Historische kritiek (aftoetsen van bronnen op betrouwbaarheid). In de BZL-opdrachten gaan de leerlingen zelfstandig of in groep aan de slag. Via steroefeningen is het mogelijk om verder te differentiëren. Elk hoofdstuk sluit af met een conclusie (‘Wat we onthouden’).

Specificaties
Artikelnummer 574375
ISBN 978-90-455-5238-5
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Geschiedenis
Merk Pionier
Leerjaren Leerjaar 4
Methode Pionier

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?