Pienter 4 tso leerwerkschrift leerplan C deel 3 (nieuwe editie 2018)


Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

 • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
 • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
 • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
 • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 11,85 Incl. BTW
Details
Pienter is een duidelijke wiskundemethode voor de A-stroom en het tso, geschikt voor zowel theoretisch als praktisch georiënteerde leerlingen. In het derde jaar van het tso biedt Pienter een totaaloplossing met leerwerkschriften die tegemoet komen aan de verschillende leerplannen.

In het leerwerkschrift Pienter 4 is een duidelijke structuur gecreëerd met aandacht voor leren leren. We zetten in op sterke differentiatie, voor de sterke en minder sterke wiskundige richtingen. Je kan bij Pienter terecht voor een ruim aanbod aan oefeningen, zowel in het leerwerkschrift als online. De oefeningen en contexten sluiten aan bij de leefwereld van je leerlingen. Bovendien kan je met Pienter 4 profiteren van een stevige digitale ondersteuning met diddit, hét motiverende leerplatform voor leraar en leerling.

 • Klik hier en bekijk de folder over Pienter 2e graad tso
 • Specificaties
  Artikelnummer 580393
  ISBN 978-90-306-8728-3
  Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
  Onderwijstype tso
  Voorraad In voorraad
  Vak Wiskunde
  Merk Pienter
  Leerjaren Leerjaar 4
  Methode Pienter tso