ON TRACK 5 Leerwerkboek

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 34,50 incl. btw
Details

Elke unit van het leerwerkboek van ON TRACK 5 heeft als doel om een realistische taaltaak te maken. De leerstof voor de taaltaak wordt doorheen de unit aangebracht, zodat de leerling alle bouwstenen heeft om de taaltaak te maken.

Daarnaast biedt ON TRACK 5 haalbare differentiatie, remediëring en verrijking. Elke unit bevat een progress check (voortgangsmeting) op basis waarvan de leerlingen kunnen oefenen via een gedifferentieerd traject. Bovendien geeft het leerwerkboek toegang tot diddit, het online leerplatform voor het secundair onderwijs.

Het leerwerkboek biedt een heldere structuur en frisse lay-out en werd gevuld met uitdagende opdrachten en actueel bronnenmateriaal.

Zoek je nog extra materiaal voor MVT-richtingen met 3 uur Engels of meer? Ontdek in de webshop ook onze Trackings, handige bundels met een specifiek thema (specifieke eindtermen (SET),  de onderzoekscompetenties (OC) of de aansluiting bij de studiedomeinen) van telkens ongeveer 10 lesuren.

Specificaties
Artikelnummer 557722
ISBN 978-90-306-6854-1
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Engels
Merk TRACK / ON TRACK
Leerjaren Leerjaar 5
Methode ON TRACK

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?