Netwerk TaalCentraal 2 Werkboek

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 32,75 Incl. BTW
Details

Netwerk TaalCentraal zet in op een volledig geïntegreerde aanpak, voor de eerste graad van de A-stroom, tweede en derde graad aso & tso. De reeks benadert Nederlands als een centrale vaardigheid, voor een succesvolle (school)carrière.

Deze methode inspireert en stimuleert een creatieve aanpak. Leerwinst, lesplezier en gebruikscomfort staan hierbij centraal. Het werkboek van Netwerk TaalCentraal 2 wordt samen gebruikt met het bronnenboek en is opgebouwd uit 6 thema's en 3 projecten. Deze combinatie is bedoeld voor leerlingen en klassen die een uitdaging aankunnen. De nadruk ligt op verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van de leerling. Er worden creatieve en activerende werkvormen gebruikt, met aandacht voor school- en instructietaal. In het bronnenboek en werkboek ga je ook aan de slag met een uitgebreid aanbod zakelijke teksten en literaire fragmenten.

In Netwerk TaalCentraal 2 vind je ook een uitgebreide zelftoets, alsook een vervolgtraject van basis- en verdiepingsoefeningen. Als bijlage van het bronnenboek kan je achteraan het vademecum vinden. Bovendien wordt Netwerk TaalCentraal ondersteund door het online leerplatform diddit.

Verrijkende extra's bij elke uitgave: De toestenmaker, 'Hoe Doe K!t' en uitgebreid vakdossier Inclusief diddit, het nieuwe online leerplatform.

Specificaties
Artikelnummer 563511
ISBN 978-90-306-7469-6
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype 1e graad
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Nederlands
Merk Netwerk TaalCentraal
Leerjaren Leerjaar 2
Methode Netwerk TaalCentraal