Opgelet: bestel tijdig voor levering in 2023
Bestellingen die geplaatst worden na 11 december 2023 worden o.w.v. de jaarlijkse inventarisatie pas vanaf 8 januari 2024 uitgeleverd.
Wij danken je voor je begrip en wensen je alvast prettige feestdagen.

Kleine de boeck atlas

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 19,95 incl. btw
Details
Deze uitgave is in eerste instantie bedoeld om de lessen PAV en MAVO te ondersteunen. Naast een zorgvuldige selectie van geografische kaarten bevat deze atlas namelijk ook een weloverwogen verzameling historische kaarten.

Het kaartmateriaal is zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld op maat van de doelgroep. Dat betekent dat de informatie vereenvoudigd wordt aangeboden, waardoor de kaarten niet visueel overladen zijn.

De kleine de boeck atlas werd in 2014 niet alleen geactualiseerd, maar bevat ook acht pagina’s nieuw kaartmateriaal bij België, Europa en de wereld. Een greep uit dat nieuwe materiaal: transport België, synthesekaart toerisme België, synthesekaart bodemgebruik België, de Belgische kuststreek, de evolutie van de Europese Unie, synthesekaart van het toerisme aan de Middellandse Zee en meer. Zeker de nieuwe themakaartjes over allerhande wereldproblematieken zijn hier het vermelden waard. Ook het luik historische kaarten onderging een metamorfose.
Specificaties
Artikelnummer 573480
ISBN 978-90-455-4337-6
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype bso
Voorraad In voorraad
Vak Aardrijkskunde
Merk Aardrijkskunde atlassen kaarten
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Kleine De Boeck Atlas

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof