Kanker. Van research tot patiënt 2021

Prof. dr. Filip Lardon - Prof. dr. Marc Peeters

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 35,10 incl. btw
Details

Kanker. Van research tot patiënt. biedt een mooi overzicht over de huidige kennis van kanker en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over deze ziekte.

Het boek begint bij wat kanker precies is, hoe vaak de ziekte voorkomt, hoe en waarom ze in het lichaam ontstaat en hoe een tumor groeit en welke gevolgen dat heeft. Daarna komen klinische aspecten, zoals diagnosestelling, de vooruitzichten voor de patiënt en de huidige en nieuwe (toekomstige) behandelingsmethoden aan bod.

Het wetenschappelijk kankeronderzoek en de nieuwste kennisontwikkelingen krijgen daarbij speciale aandacht. In het laatste hoofdstuk spitst het boek zich specifiek toe op een aantal vaak voorkomende kankertypes.

Het boek richt zich in het bijzonder tot elke zorgverlener of student in een opleiding geneeskunde, biomedische wetenschappen, gezondheidszorg of laboratoriumtechnologie die zijn of haar kennis over de huidige inzichten en toekomstperspectieven over kanker wil uitbreiden. De uitgebreide aandacht voor de recentste wetenschappelijke inzichten en de impact daarvan op de bestaande en nieuwe (doelgerichte) behandelingen van kanker, vormen een cruciaal instrument voor elke (toekomstige) arts, gezondheidswerker of zorgverlener die in aanraking komt met oncologische patiënten of betrokken is bij wetenschappelijk kankeronderzoek.

Het boek is bijzonder toegankelijk en didactisch geschreven, bevat duidelijke illustraties en biedt een relevant en actueel aanbod van wetenswaardigheden over de meest besproken aandoening van deze tijd.

Specificaties
Artikelnummer 597040
ISBN 978-90-306-9880-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI589
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Kanker. Inzichten en vooruitzichten

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?Did you or your students buy this book?Where did you buy your book?Please upload your proof