Kanker. Van research tot patiënt 2021

Prof. dr. Filip Lardon - Prof. dr. Marc Peeters

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 36,90 incl. btw
Details

Kanker. Van research tot patiënt is bedoeld voor elke zorgverlener of student in een opleiding gezondheidszorg, biomedische wetenschappen of laboratoriumtechnologie die zijn of haar kennis over de huidige inzichten en toekomstperspectieven over kanker wil uitbreiden.

Het boek begint bij wat kanker precies is, hoe vaak de ziekte voorkomt, hoe en waarom ze in het lichaam ontstaat en hoe een tumor groeit en welke gevolgen dat heeft. Daarna komen klinische aspecten, zoals de diagnosestelling, de vooruitzichten voor de patiënt en de huidige en nieuwe (toekomstige) behandelingsmethoden aan bod. Het wetenschappelijk kankeronderzoek en de nieuwste kennisontwikkelingen krijgen daarbij bijzondere aandacht. In een tweede deel spitst het boek zich specifiek toe op een aantal vaak voorkomende kankertypes.

De uitgebreide aandacht voor de recentste wetenschappelijke inzichten en de impact daarvan op de bestaande en nieuwe (doelgerichte) behandelingen van kanker, vormen een cruciaal instrument voor elke (toekomstige) gezondheidswerker of zorgverlener die in aanraking komt met oncologische patiënten of betrokken is bij wetenschappelijk kankeronderzoek.

Het boek is bijzonder toegankelijk geschreven, bevat duidelijke illustraties en biedt een relevant en actueel aanbod van wetenswaardigheden over de meest besproken aandoening van deze tijd.

Dit boek kwam mede tot stand dankzij de gewaardeerde medewerking van verschillende nalezers, elk vanuit hun eigen expertise: Jorrit De Waele, Elly Marcq, Evelien Smits, Jonas Van Audenaerde, An Wouters, Liesbet Van Eycken, Paul Meijnders, Christophe Deben en Maxim Le Compte.

Specificaties
Artikelnummer 597040
ISBN 978-90-306-9880-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak HC
Merk VI589
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Kanker. Inzichten en vooruitzichten

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?



Did you or your students buy this book?



Where did you buy your book?



Please upload your proof