ION 6.1 Leerboek

Ion 6.1 is een leerboek chemie voor het zesde jaar (aso), op maat van het vernieuwde leerplan voor de richtingen met component wiskunde. Dit overzichtelijk naslagwerk bereidt voor op het hoger onderwijs en leent zich tot het maken van notities.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 19,65 Incl. BTW
Details
Naar aanleiding van de nieuwe leerplannen tweede graad verscheen de chemiemethode ION. Deze reeks voorziet in aparte leerwerkboeken voor de wetenschappelijke en de niet-wetenschappelijke richtingen. Conceptueel sluit de methode aan bij de andere wetenschapsmethodes van Uitgeverij VAN IN, dit zowel horizontaal (cfr. Quark voor fysica en BIOgenie voor biologie) als verticaal (cfr. BIOgenie, natuurwetenschappen voor de eerste graad). Bij de samenstelling van deze uitgaven werd het leerplan zeer nauwgezet gevolgd.
Specificaties
Artikelnummer 574044
ISBN 978-90-455-5658-1
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype aso
Voorraad In voorraad
Vak Chemie
Merk ION
Leerjaren Leerjaar 6
Methode ION (voor KOV)