ION 4.2 Leerwerkboek

ION is een methode chemie, samengesteld volgens de leerplannen van het VVKSO. Het leerwerkboek ION 4.2 behandelt alle leerinhouden uit het leerplan voor de leerlingen aso die twee uur per week chemie volgen.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 23,90 incl. btw
Details
Naar aanleiding van de nieuwe leerplannen tweede graad verscheen de chemiemethode ION. Deze reeks voorziet in aparte leerwerkboeken voor de wetenschappelijke en de niet-wetenschappelijke richtingen. Conceptueel sluit de methode aan bij de andere wetenschapsmethodes van Uitgeverij VAN IN, dit zowel horizontaal (cfr. Quark voor fysica en BIOgenie voor biologie) als verticaal (cfr. BIOgenie, natuurwetenschappen voor de eerste graad). Bij de samenstelling van deze uitgaven werd het leerplan zeer nauwgezet gevolgd.
Specificaties
Artikelnummer 574038
ISBN 978-90-455-6149-3
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso - tso
Voorraad In voorraad
Vak Chemie
Merk ION
Leerjaren Leerjaar 4
Methode ION (voor KOV)

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?