Initiatie Word (Ms Word 2013)

Angèle Bosschaerts

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 20,80 Incl. BTW
Details

In Initiatie Word leert u stapsgewijs werken met Ms Word. Het is bedoeld voor de beginnende computergebruiker en leent zich perfect voor gebruik in cursusverband. Na het doornemen van het handboek zal de gebruiker probleemloos tekst kunnen typen en opmaken en symbolen, paginanummers, kop- en voetteksten, tabellen … kunnen invoegen.

Alle basisfuncties van het programma worden overzichtelijk en begrijpelijk uitgelegd en met behulp van talrijke schermafdrukken in beeld gebracht. Afzonderlijke tips, opmerkingen, waarschuwingen en extra informatie verduidelijken de tekst of diepen een onderwerp verder uit.

Het boek is praktijkgericht. Met de regelmatig aangeboden oefeningen kunt u de besproken handeling dadelijk uitvoeren. Met de oefeningen op het einde van elk hoofdstuk kunt u uw kennis en de gemaakte vorderingen testen. Extra onlinemateriaal oefenbestanden oplossingen voor de docent

Specificaties
Artikelnummer 574015
ISBN 978-90-455-5164-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Informatica
Merk VI593
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Initiatie