Initiatie internet - Windows 8

Angèle Bosschaerts

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 27,60 Incl. BTW
Details

In Initiatie internet leert u stapsgewijs werken met het internet. Het is bedoeld voor de beginnende internetgebruiker, maar ook de meer ervaren surfer zal zeker nog nieuwigheden ontdekken. Er wordt niet alleen gewerkt met het programma Internet Explorer op het bureaublad, maar ook met de apps Internet Explorer, E-mail, Personen, Berichten, Store, SkyDrive en Bing. Verder komen aan bod: programma’s downloaden, grote bestanden als e-mailbijlage verzenden, foto’s met anderen delen via ‘de cloud’, muziek en video streamen, veilig online winkelen. U leert tevens wat virussen en andere onlinebedreigingen zijn en hoe u uw computer daartegen kunt beschermen.

De talrijke schermafdrukken verduidelijken de tekst. Het boek bevat een groot aantal opdrachten onder begeleiding, maar voorziet ook oefeningen om zelf uw vaardigheden te testen.

De inhoud van dit praktijkgerichte handboek beantwoordt volledig aan de module 'Internet 1 van het leerplan Informatica – Toepassingssoftware voor het secundair volwassenenonderwijs'. Het boek werd ook verder aangevuld met extra informatie die niet voorkomt in het leerplan maar toch nuttig om te weten is.

Specificaties
Artikelnummer 574012
ISBN 978-90-455-4387-1
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Informatica
Merk VI592
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Initiatie internet