Informaticalessen.be - Comfort Pack

Digitale licentie voor het leerplatform diddit met toegang tot Informaticalessen.be (incl. 20 leerlingaccounts)

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
Meld nu aan als leerkracht om dit artikel te bestellen.
Details

Het Comfort Pack voor Informaticalessen.be (= premium account) is een digitale licentie voor het leerplatform diddit. Hiermee ontvang je een unieke code per school waarmee de leerkrachten van een schoolgratis toegang krijgen tot al het materiaal van Informaticalessen.be.

Daarnaast ontvang je een unieke code per school waarmee leerlingen hun toegang kunnen activeren. Per geactiveerde leerlingaccount wordt 5 euro gefactureerd. De eerste 20 leerlingactivaties zijn inbegrepen in dit Comfort Pack. Toegang voor de leerkracht is m.a.w. gratis. Indien er met de code voor de leerlingen meer dan 20 accounts worden geactiveerd, worden deze extra accounts later gefactureerd. Let op! Het aantal leerlingen moet in verhouding zijn met het aantal leerkrachten.

Voorbeeld ter verduidelijking
Om in een school Informaticalessen.be te gebruiken met 50 leerlingen betaal je dus € 100 voor de Comfort Pack (inclusief de eerste 20 leerlingaccounts) en later € 150 voor 30 bijkomende leerlingaccounts of € 5 per leerling.

Het online leerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht voor, tijdens en na het lesgeven. Het Comfort Pack wordt jaarlijks automatisch vernieuwd bij het begin van het schooljaar.

Specificaties
Artikelnummer 597007
ISBN 978-90-306-9834-0
Verschijningsvorm Digitale licentie
Onderwijstype Nee
Voorraad In voorraad
Vak ICP
Merk Informaticalessen.be
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Informaticalessen.be

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?