Interne controle in de praktijk

Griet Beerten - Thierry Van Loocke

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 41,95 incl. btw
Details

Iedere onderneming of organisatie moet regelmatig controleren of ze nog op schema zit voor het behalen van haar doelstellingen (winst maken, marktaandeel vergroten, tevredenheid van klanten en personeel vergroten, maatschappelijk verantwoord ondernemen …), of haar activa voldoende bescherming genieten tegen verlies, diefstal, waardevermindering en of er geen overtredingen zijn van wetten en andere regels.

In Interne controle in de praktijk lichten de auteurs toe welke controlemaatregelen ondernemingen moeten nemen om een grotere zekerheid te verkrijgen omtrent de realisatie van hun doelstellingen, het reduceren of voorkomen van fouten en het beschermen van activa. De verschillende casestudy’s vormen de brug tussen de theorie en de dagelijkse praktijk.

Interne controle in de praktijk richt zich zowel tot studenten bedrijfsmanagement en bestuurswetenschappen, (stagiair-) bedrijfsrevisoren en (stagiair-) accountants, als tot bestuurders, zaakvoerders en managers van kleine en middelgrote ondernemingen en mandatarissen van overheidsfuncties of van functies in vzw’s.

Deze nieuwe editie bevat enkele kleine wijzigingen ten opzichte van de vorige uitgave Extra onlinemateriaal modeloplossingen voor de docent

Specificaties
Artikelnummer 574023
ISBN 978-90-455-5524-9
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Accountancy
Merk Interne controle in de praktijk
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Interne controle in de praktijk

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?