Externe controle in de praktijk

Thierry Van Loocke - Dirk Van Vlaenderen

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 36,60 Incl. BTW
Details

Externe controle in de praktijk biedt een praktische leidraad aan (toekomstige) bedrijfsrevisoren en accountants bij het opstellen en efficiënt uitvoeren van een gestructureerd controlewerkprogramma. In een klimaat waarin financiële verslaggeving zich steeds meer uitbreidt en controle op volledigheid en juistheid van financiële gegevens blijft toenemen, geeft dit boek de nodige ondersteuning en duiding.

Deze praktische handleiding met talrijke voorbeelden volgt van planningsfase tot verslaggeving de verschillende stappen die de revisor doorloopt en besteedt in het bijzonder aandacht aan:

  • de bespreking van de specifieke taken en kenmerken van de erkende cijferberoepen en de impact van de Wet op de Continuïteit van de Ondernemingen
  • de toegepaste methoden en documentatietechnieken
  • het risicoprofiel van een onderneming

Externe controle in de praktijk is aangepast aan de nationale en internationale regels voor financiële rapportering en de internationale boekhoudnormen (IFRS). In deze editie worden de International Standards on Auditing (ISA's) uitgebreid toegelicht en komen er enkele checklists op basis van het ICCI aan bod.

Extra onlinemateriaal

  • modeloplossingen voor de docent
Specificaties
Artikelnummer 573780
ISBN 978-90-455-5525-6
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Accountancy
Merk Externe controle in de praktijk
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Externe controle in de praktijk