High Five 2 Student's book (At the Office)

Motiverende reeks Engels voor de derde graad van het bso. Vakspecifiek Engels voor Kantoor en Verkoop.

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 25,25 incl. btw
Details

High Five is een complete reeks Engels voor het bso. High Five heeft een heldere structuur en schenkt ruime aandacht aan leren leren. Met de uitgebreidere At the Office-versie waagt de richting Kantoor en Verkoop zich aan vakspecifiek Engels. Je mag rekenen op enthousiaste reacties van je leerlingen, want met High Five kun je al snel heel wat en is Engels meer dan ooit cool.

Dit graadleerwerkboek met 15 korte, gevarieerde units met extra uitgebreid lesmateriaal 'At the Office'. Het uitgangspunt zijn de positieve leerervaringen van de leelringen. Dit werkboek is gericht op functioneel taalgebruik met aandacht voor de leerprocessen en spontane verwerking van leerstrategieën. Er wordt de nodige aandacht besteed aan leerprocessen, alsook de spontane verwerking van leerstrategieën. Het boek is overzichtelijk opgebouwd en heeft een motiverende lesaanpak.

Specificaties
Artikelnummer 539707
ISBN 978-90-306-6077-4
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype bso
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Engels
Merk High Five
Leerjaren Leerjaar 5, Leerjaar 6
Methode High Five

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?