Financial accounting

Ann Jorissen, Nadine Lybaert, Jacques Vanneste

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 59,00 Incl. BTW
Details

In Financial accounting ligt de focus op de externe verslaggeving. Het boek leert u om financiële staten (jaarrekeningen) die een belangrijke informatiebron vormen voor externe belanghebbenden (aandeelhouders, leveranciers, de overheid, kredietverstrekkers …) te lezen en te begrijpen. Beide delen schenken aandacht aan de verschillen tussen het Belgische boekhoudrecht en IFRS.

Het boek richt zich tot de academische opleidingen die een grondige vorming in de externe verslaggeving beogen, maar het is ook bijzonder geschikt voor professionele opleidingen bedrijfskunde met een sterke basisvorming in de accountancy.

De specifieke oefeningen aan het einde van elk hoofdstuk sporen studenten aan om via zelfstudie en oefening een helder inzicht te krijgen in de externe verslaggeving.

Aangepast aan het vernieuwde Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen!

Specificaties
Artikelnummer 580007
ISBN 978-90-306-8692-7
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Accountancy
Merk Financial accounting
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Financial Accounting