de boeck atlas hard cover


  • Kwalitatieve atlas voor het vak aardrijkskunde

  • Vernieuwde versie voor A-stroom, doorstroom- en dubbele finaliteit in 2021


De uitlevering van de nieuwe De Boeck Atlas heeft vertraging opgelopen en zal nog enkele maanden op zich laten wachten. Om leerlingen en leerkrachten uit de nood te helpen, bieden we je na je bestelling een voorlopige versie aan en online toegang tot de kaarten via het onlineleerplatform diddit.

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 28,01 Incl. BTW
Details

In 2021 verschijnt de vernieuwde versie van de 'de boeck atlas' op basis van de nieuwe eindtermen en in samenwerking met de Universiteit Gent.
Een kort overzicht van de belangrijkste wijzingingen: - Naast de kaarten van Brussel en verschillende wereldsteden, focussen we nu ook op de stadsgeografie van Antwerpen, Gent, Luik en Charleroi. - Het thema rond ruimtegebruik is volledig vernieuwd op een detailschaal van 1: 300 000. Hierdoor kunnen leerlingen o.a. ook de eigen leefomgeving bestuderen. - We besteden veel meer aandacht aan de oorzaken en gevolgen van global warming (o.a. kaarten over de uitstoot van broeikasgassen, de stijging van de zeespiegel, ...). - Veranderingen in de aardkorst en opvallende weerfenomenen komen uitgebreider aan bod. - Het sterke aanbod van politieke, demografische en sociaal-economische kaarten wordt uitgebreid met thema's op regionaal niveau (bv. de import en export van China) en op mondiaal niveau (bv. goederen- en datatransport).

Specificaties
Artikelnummer 598010
ISBN 978-94-641-7020-7
Verschijningsvorm Leerboek
Onderwijstype aso -tso -kso - bso
Voorraad In voorraad
Vak Aardrijkskunde
Merk Aardrijkskunde atlassen kaarten
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Atlas