In september hebben wij de eerste hoofdstukken van onze leermiddelen gratis digitaal ter beschikking gesteld aan alle scholen die, omwille van de uitleverproblemen bij de schoolboekendistributeur Cloudwise, bij de schoolstart nog niet over hun papieren leermiddelen beschikten.


Indien u uw leermiddelen via Cloudwise nog steeds niet ontvangen hebt en nog geen contact hebt gehad met een medewerker van VAN IN, gelieve ons te contacteren via mailbasisonderwijs@vanin.be voor een oplossing op maat van uw school.

Dagboek voor de directie 2021-2022

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 58,00 Incl. BTW
Details

Het Dagboek voor de directie is al meer dan 20 jaar een onmisbaar instrument voor elke directeur in het Vlaamse basisonderwijs. Het dagboek bevat een planninggedeelte, een dagboekgedeelte en een informatiegedeelte met een zorgvuldige selectie van wat u echt moet weten.

Inclusief digitale ondersteuning

Het digitale luik bestaat uit twee delen:

E-dagboek: het informatieve gedeelte digitaal
Het volledige informatieve gedeelte van uw gedrukte dagboek kunt u in het e-dagboek digitaal consulteren. Dat biedt heel wat voordelen:

  • via trefwoorden hebt u onmiddellijk de juiste paragraaf opgezocht;
  • via een aanklikbare link kunt u onmiddellijk de volledige wettekst oproepen;
  • in geval van belangrijke wijzigingen kunt u snel over een aangepaste tekst beschikken;
  • bruikbaar op tablet en computer zodat u snel en mobiel het informatieve gedeelte van uw dagboek digitaal kunt raadplegen.

Dagboektips: uw digitale agenda afgestemd op uw dagboek
Werkt u met een digitale agenda, dan is het mogelijk om die te linken aan uw gedrukte dagboek. Door eenmalig een bestandje te importeren, krijgt u elke week in uw digitale agenda automatisch een interessante tip in verband met school- en personeelsorganisatie. Met één klik kunt u onmiddellijk de meest actuele versie van bijbehorende tekst uit het dagboek online consulteren.

Specificaties
Artikelnummer 430008
ISBN 978-11-100-0748-6
Verschijningsvorm Agenda
Onderwijstype Lager onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Schooladministratie
Merk Dagboeken
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Dagboeken