Bank en beurs binnenstebuiten

Karin Bellon, Els Koolen, Kurt Kegels en Jacques Vanneste

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,70 Incl. BTW
Details

Een up-to-date standaardwerk over de boeiende bank- en beurswereld voor het hoger onderwijs. Maar het boek zal ook iedereen die professioneel begaan is met deze materie beslist aanspreken.

Bank en beurs binnenstebuiten behandelt systematisch brandend actuele thema's. Zo werd deze herziene uitgave aangepast aan recente regerings beslissingen en maatschappelijke evoluties, van het zomerakkoord tot Bitcoin.

Bank en beurs binnenstebuiten is ook geschikt als zelfstudiemateriaal of als naslagwerk voor al wie belangstelling heeft voor het studiedomein van de financiële economie.

De inhoudsopgave is zo opgevat dat de lezer een selectie kan maken in functie van zijn voorkennis en specialisatie. Sommige hoofdstukken kunnen zowel op een inleidend als op een meer gevorderd niveau worden verwerkt. Om de stof extra inzichtelijk te maken, kan de lezer onlinemateriaal zoals oefeningen raadplegen.

Specificaties
Artikelnummer 589484
ISBN 978-90-306-9016-0
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Economie
Merk Bank en beurs binnenstebuiten
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Bank en beurs binnenstebuiten