Alles klar? 2 Werkschrift

Duits voor het vijfde jaar aso en tso.

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 16,60 Incl. BTW
Details

Alles klar? motiveert en inspireert je leerlingen om vlot met Duitstaligen te communiceren in alledaagse situaties. Ze praten over de podcasts die Duitse tieners op hun iPod downloaden, leren een drankje bestellen op een Oostenrijkse après-skiparty enz. Voortaan zijn er ook taaltaken toegevoegd aan Alles klar? 2.

Alles klar? biedt gevarieerd en authentiek materiaal uit de leefwereld van jongeren. Je kan rekenen op een baanbrekende didactiek en een jonge, verrassende insteek. De communicatieve aanpak zorgt bovendien voor een hoog leerrendement.

Het werkschrift is op een transparante en helde manier opgebouwd met een overzichtelijke indeling van de grammatica en woordenschat. Achteraan kan je een samenvatting vinden van grammatica en woordenschat. De handige visuele voorstellingen en ezelsbruggetjes zorgen dat de leerlingen alles nog makkelijker onder de knie krijgen?

Het werkschrift biedt ook ook uitgebreide remediëringsmogelijkheden en remediëring op maat en bij elk thema.

Specificaties
Artikelnummer 513508
ISBN 978-90-306-5420-9
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso
Voorraad Beperkt leverbaar
Vak Duits
Merk Alles klar?
Leerjaren Leerjaar 5
Methode Alles klar?