Alles Klar! Aktuell 1 Leerwerkschrift

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 20,45 incl. btw
Details

De vernieuwde Alles Klar! Aktuell biedt een maximale didactische ondersteuning aan de hand van een heldere structuur. Je werkt conform de nieuwe leerplannen en er is ruimte voor jouw eigen invulling. Met Alles Klar! Aktuell 1 geef je leerlingen een basiskennis Duits mee en laat je ze kennismaken met de Duitse taal en cultuur.

Bovendien wordt alles Klar! Aktuell ondersteund door het online leerplatform diddit met een online bordboek, al het lesmateriaal, online oefeningen voor de leerlingen, evaluatiemateriaal voor de leerkracht.

Opbouw naar taaltaken

Elk hoofdstuk uit Alles Klar! Aktuell bouwt naar een kleine en een grote taaltaak toe. Taaltaken zorgen voor een directe succeservaring en werken motiverend. Leerlingen ervaren namelijk dat Duits leren niet moeilijk is en troeven biedt voor de toekomst. De taaltaken in Alles Klar! Aktuell zijn haalbaar, doelgericht en origineel.

Authentiek materiaal

Alles Klar! Aktuell staat voor communicatief taalonderwijs. Daar hoort authentiek en gevarieerd kijk- en luistermateriaal bij uit de leefwereld van jongeren. Zo houd je de leerlingen geboeid en trek je ze ‘in de les’. Alles Klar! Aktuell heeft een rijk aanbod aan video’s, muziek en authentieke gesprekken. Alle video’s zijn trouwens beschikbaar met of zonder Duitse ondertiteling.

Heldere structuur

De duidelijke leerlijn, het functionele kleurgebruik en de herkenbare kaders zorgen voor een transparante structuur. Het leerwerkboek bestaat uit een ‘Kernkapitel’ met korte, gevarieerde oefeningen, die de leerling uitnodigen Duits écht te gebruiken in communicatieve situaties. Naast het kerndeel is er een uitbreidend ‘accentgedeelte’, waaruit je kunt putten om je eigen invulling aan de lessen te geven. Je vindt er extra grammaticaoefeningen en -theorie, woordenschatlijsten, een spelletjespagina en het onderdeel ‘Deutsch im Beruf’.

Specificaties
Artikelnummer 569965
ISBN 978-90-306-8320-9
Verschijningsvorm Werkschrift-Leerwerkschrift
Onderwijstype aso - tso
Voorraad In voorraad
Vak Duits
Merk Alles Klar! Aktuell
Leerjaren Leerjaar 4
Methode Alles Klar! Aktuell

Met welk bestelprofiel wens je verder te winkelen?