Aan de slag met ICT (Initiatie Windows 10)

Angèle Bosschaerts

Beschikbaarheid: In voorraad > meer info

De levering van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  • In voorbereiding: aan deze uitgave wordt momenteel nog hard gewerkt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • In voorraad: er is voldoende voorraad om het product meteen te leveren.
  • In herdruk: deze uitgave wordt opnieuw gedrukt. Je kan het item alvast bestellen en we bezorgen het je zodra het beschikbaar is.
  • Beperkt leverbaar: voorraad is beperkt, maar het product kan meteen geleverd worden.
€ 33,85 Incl. BTW
Details

Aan de slag met ICT – Windows 10 is de opvolger van de boeken Initiatie in de informatica van Angèle Bosschaerts. Zonder enige voorkennis leer je als beginnende computergebruiker stapsgewijs werken met Windows 10. Nadat je de computer hebt leren opstarten, krijg je een korte inleiding in de hardware en de software van de pc. Vervolgens worden de basisvaardigheden van Windows besproken. Je maakt achtereenvolgens kennis met het bureaublad, het Startmenu en het Actiecentrum van Windows. Je leert werken met Verkenner, Microsoft Edge, Word (2016) en Excel (2016). Tevens wordt er uitgelegd hoe je veelgebruikte computerinstellingen kunt wijzigen, je pc kunt beveiligen en op een thuisnetwerk kunt aansluiten. Bovendien besteedt de auteur ook aandacht aan enkele praktische aspecten zoals ergonomisch pc-gebruik.

De inhoud van dit praktijkgerichte handboek beantwoordt volledig aan de competentie-eisen van de nieuwe module Aan de slag met ICT (volwassenenonderwijs). Het wil de digitale wereld van de computer toegankelijker maken, zowel voor volwassenen als voor een jong publiek.

Alle handelingen worden overzichtelijk uitgelegd en de talrijke schermafdrukken verduidelijken de tekst. Het boek bevat zowel begeleidende opdrachten, als oefeningen waarmee je zelf je kennis en vorderingen kunt toetsen.

De bijbehorende oefenbestanden kunt u downloaden en voor de docent zijn oplossingen beschikbaar.

Extra onlinemateriaal

  • oefenbestanden
  • oplossingen voor de docent
Specificaties
Artikelnummer 574007
ISBN 978-90-455-6227-8
Verschijningsvorm Handboek
Onderwijstype Hoger onderwijs
Voorraad In voorraad
Vak Informatica
Merk VI590
Leerjaren Niet van toepassing
Methode Aan de slag met ICT (Initiatie Windows 10)